SERBIAN ROLL SERVICE COMPANY DOO

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA OBRADU I PREVLAČENJE METALA

INDUSTRIJSKA OBRADA VALJAKA

BRUŠENJE, EDT OBRADA I TVRDO HROMIRANJE

TIMSKI RAD

DELI ZADATKE I UMNOŽAVA USPEH

ČLAN GRUPACIJE

CHL NETWORK – CANADA

SERBIAN ROLL SERVICE COMPANY DOO

SRSC doo, ćerka kompanija Kanadske korporacije CHL network (Court Holdings Limited), posluje u Srbiji kao zajedničko ulaganje, odnosno mešovito privredno društvo, koje je CHL prvobitno osnovao sa kompanijom U.S.Steel Serbia od 2008.godine (kasnije Železara Smederevo, a sadašnja čeličana u vlasništvu Kineske kompanije–HBIS GROUP Serbia Iron & Steel d.o.o.).

Investiranjem značajnog kapitala u nove tehnologije i opremu, proizvodni pogon SRSC doo izgrađen je unutar hale Hladne Valjaonice Železare Smederevo, i počeo sa proizvodnim uslugama početkom 2011.god.

Smeštena u gradu Smederevu, na samo 50 km udaljenosti od prestonice Republike Srbije – Beograda, kompanija SRSC doo raspolaže odličnom infrastrukturom za dopremanje valjaka od strane klijenata iz regiona jugoistočne Evrope, odnosno zapadnog Balkana i to: drumskim transportom autoputem E-75, rečnim transportom rekom Dunav ili železničkim transportom.

MISIJA

Naša misija jeste da budemo pouzdani pružaoci usluga površinske obrade metala prevashodno radnih valjaka za industrije valjanja čelika i obojenih metala kao i drugih klijenata, kojima će naš vrhunski kvalitet proizvodnih usluga stvoriti dodatnu vrednost njihovom proizvodu i time konkurentsku prednost.

VIZIJA

Naša vizija jeste da postanemo regionalni lider u industriji površinske obrade valjaka isključivo uz poštovanje mera bezbednosti na radu i adekvatnu zaštitu zdravlja naših zaposlenih i preventivnu brigu o zaštiti životne sredine, primenom racionalnog poslovanja koje omogućuje akcionarima profitabilnu satisfakciju.

Svetska mreža CHLCORE Global Network korporacije

Kao član CHL grupacije za industrijsku obradu radnih valjaka i pripadnik mreže od preko 34 srodnih (ćerki) kompanija u više od 15 zemalja sveta, SRSC doo je u stanju da primenjuje sva potrebna znanja generisana iz različitih ekspertiza kao i zajedničkih iskustava, pri čemu je idealno pozicioniran da razvije specijalne usluge kao rešenja na zahteve svojih klijenata iz oblasti industrije čelika, aluminijuma i drugih pratećih industrija.

Dozvoljavajući resursima klijenata da se fokusiraju na svoje osnovne delatnosti, SRSC doo može dodati vrednost Vašem poslovanju, pre svega smanjenjem troškova proizvodnje i unapređenjem kvaliteta, ali istovremeno održavanjem visokih standarda bezbednosti i očuvanja životne sredine.

Prednosti partnerstva sa SRSC

Dodavanje vrednosti Vašem poslovanju – niži troškovi, poboljšan kvalitet i visoke performanse.
Poboljšanje Vaše konkurentnosti – duži radni vek radnih valjaka i poboljšan kvalitet valjane trake.
Najviši standardi za obezbeđenje kvaliteta, bezbednosti i zaštite životne sredine.
Oslobađanje ograničenih resursa omogućavanjem Klijentu da se fokusira na osnovnu delatnost.
Pristup globalnoj mreži CHL korporacije sektora industrijske obrade valjaka, za primenu najboljih praksi u rešavanju problema kvaliteta radnih valjaka klijenata.